Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 600 g |
droždí | 40 g |
moučkový cukr | 120 g |
máslo | 80 g |
žloutek | 2 ks |
sůl | 1/2 lžičky |
mléko | 300 ml |
tvarohová, maková nebo povidlová nádivka | |
máslo na vymazání |
Postup: Zeleninu očistíme, nakrájíme a dáme do mísy. Přidáme cizrnu - vařenou nebo... zobrazit recept
Postup: Rybky (plotice, cejnky i jiné) vykucháme, očistíme,umyjeme, osušíme. osolíme,... zobrazit recept
Postup: V míse smícháme mouku a na malé kostičky nakrájený rohlík. Zalijeme vlažným... zobrazit recept
Postup: Červenou čočku zalijeme studenou vodou a uvaříme téměř doměkka. Rajčata... zobrazit recept
Postup: Rebarboru očistíme, odkrojíme konce, oloupeme a nakrájíme na asi centimetrové... zobrazit recept
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...